martes, 4 de diciembre de 2012

Ajudem a Ian!


Ian és un nen de Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona), Ian és un nen de Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona), de 4 anys, al qual li van diagnosticar un neuroblastoma,un càncer infantil molt greu que afecta a tot el seu sistema nerviós. El pronòstic és molt desfavorable.
No només li van detectar això, si no que a més, li van diagnosticar metàstasis en una de les 4 crestes de la medul·la espinal, així com lesió d`os.
Li van haver de fer varies sessions de quimioteràpia, i un parell d’operacions, per poder així controlar la malaltia i que no es tornés a remetre.
Després de tot això han de fer-li un tractament d'immunoteràpia molt complex, als Estats Units, amb el qual poden ajudar a augmentar el percentatge de supervivència d’en Ian.
Per poder fer-li aquest tractament han d'anar fins un hospital de Nova York, per a cada sessió. Per culpa dels diners que costa aquest tractament només li han pogut fer dues sessions.
Per aquest motiu ens demanen una ajuda; o bé amb donacions o amb la recollida de taps de plàstic.



A l'Acadèmia Núria també posem el nostre granet de sorra, recollint tots els taps que els alumnes i professors portem. Poso una foto on apareixem jo i amb el meu professor, després de la collita de taps per tota l'escola!

Podeu trobar més informació per via facebook :  https://www.facebook.com/AyudaAIan

o  a la web: http://ayudaaian.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario